KONFERENCJA: Diety roślinne - wady i zalety

  • Warszawa
  • 15 lutego 2020

Opis konferencji

Zapewne każda osoba, która interesuje się dietetyką zauważyła rosnące w ostatnim czasie zainteresowanie dietami roślinnymi. Roślinny model żywienia przestaje być traktowany jako chwilowa moda, a wręcz przeciwnie zaczyna stanowić dla coraz większej liczby osób fundament codziennych wyborów żywieniowych.

Punktem zwrotnym, który skłonił nas do organizacji wydarzenia w całości poświęconego dietom roślinnym był oczywiście dokument "Game Changers", który ukazał się na łamach platformy Netflix. Bardzo szybko doszliśmy jednak do wniosku, że wątpliwości, które związane są z dietą roślinną nie dotyczą tylko osób aktywnych fizycznie, ale również innych populacji z którymi mamy na co dzień do czynienia w gabinetach dietetycznych, takich jak dzieci czy też osoby z problemami klinicznymi. Niepomijalny wątek przy okazji dyskusji o dietach roślinnych to także jej potencjalnie korzystny wpływ na otaczające środowisko.

Owocem naszych przemyśleń jest wydarzenie, które odbędzie się 15 lutego 2020 r. w Warszawie.


Program konferencji

• Dieta roślinna w żywieniu dzieci i niemowląt (prof. Janusz Książyk)
• Dieta roślinna w żywieniu dzieci i niemowląt (mgr Małgorzata Desmond)
• Dieta roślinna a zaburzenia odżywiania (prof. Katarzyna Kucharska)
• Dieta roślinna a mikrobiota (prof. Ewa Stachowska)
• Dieta roślinna w sporcie (dr Damian Parol)
• Dieta roślinna w sporcie (mgr Urszula Somow)
• Dieta roślinna a serce (dr Michał Czapla)
• Czy dieta roślinna pomoże uratować planetę? (Anna Sierpińska)
• Dieta roślinna a otyłość (mgr Klaudia Wiśniewska)
• Dieta roślinna a tarczyca (mgr Iwona Kibil)
• Dieta roślinna a PCOS (mgr Katarzyno Rećko)
• Dieta roślinna w chorobach przewodu pokarmowego (mgr Paulina Panufnik)

Dokładny program minutowy zostanie podany wkrótce. Ostateczny program konferencji może ulec zmianom.

Informacje organizacyjne

Termin:
15 lutego 2020
Lokalizacja:
Sala konferencyjna, Warszawa, ul. Dokładny adres zostanie podany wkrótce!
Czas trwania:
8 godzin (9:30-17:30)

Cennik szkolenia

Studenci

do 26 roku życia

389 zł

Opłata podstawowa

 

389 zł

Opłata konferencyjna uwzględnia:
• Certyfikat potwierdzający uczestnictwo w konferencji
• Poczęstunek (kawa, herbata, orzechy, suszone owoce)
• Materiały konferencyjne

Formularz zgłoszeniowy

Dane do płatności

Podane przez ciebie dane znajdą się również na certyfikacie, dlatego zwróć uwagę na ich poprawność.

Dane szkoleniowe



Twoje zamówienie

KONFERENCJA: Diety roślinne - wady i zalety 389.00
Łącznie: 389.00