Dieta w sportach wytrzymałościowych

  • Warszawa
  • 28 września 2019
Jeżeli trenujesz bieganie, triathlon, kolarstwo lub inną dyscyplinę sportową o charakterze wytrzymałościowym to szkolenie jest właśnie dla ciebie! Mateusz Gawełczyk to nie tylko wybitny specjalista w zakresie żywienia sportowców, ale także świetny sportowiec amator. Mnóstwo wiedzy i jeszcze więcej praktyki - tego możesz spodziewać się biorąc udział w naszym szkoleniu.

Każdy uczestnik szkolenia otrzyma imienny certyfikat!

Program szkolenia:

CZĘŚĆ I

Zapotrzebowanie energetyczne a okres treningowy
Periodyzacja treningu i żywienia
Różnice we współpracy pomiędzy amatorem a zawodowym sportowcem

CZĘŚĆ II

Rola białka i aminokwasów w treningu wytrzymałościowym
Węglowodany w sportach wytrzymałościowych
Ładowanie węglowodanów przed zawodami
Węglowodany przed, w trakcie i po wysiłku - jakie, kiedy, ile i w jakiej formie?
Trening jelita
Nawodnienie w sportach wytrzymałościowych

CZĘŚĆ III

Metoda „Trenuj Nisko - Startuj Wysoko (ang. „Train Low - Compete High”)
Dieta wysokotłuszczowa w sportach wytrzymałościowych
Optymalna masa ciała ilość w sportach wytrzymałościowych
Suplementy diety w sportach wytrzymałościowych

CZĘŚĆ IV

Analiza przypadków

Termin szkolenia

Dzień:
28 września 2019
Godzina:
10:00
Czas:
7 godzin 30 minut (10:00-17:30)

Cennik szkolenia

Studenci

do 26 roku życia

299 zł

Opłata podstawowa

 

349 zł


W cenie szkolenia otrzymasz:

  • Imienny certyfikat potwierdzający zdobytą wiedzę
  • Wiedzę opartą na dowodach naukowych popartą wieloletnią praktyką
  • Kawa, herbata, woda oraz przekąski
  • Upominki od partnerów szkolenia
  • Materiały szkoleniowe w formie elektronicznej

Formularz zgłoszeniowy

Dane do płatności

Dane szkoleniowe



Dietetyka Sportowa Bartłomiej Pomorski, jako administrator danych osobowych, informuje Pana/ Panią, że podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne w celu zarejestrowania się na wybrane szkolenie oraz że przysługuje Panu/Pani prawo wglądu do treści swoich danych osobowych i ich poprawiania w dowolnym czasie.