Sporty wytrzymałościowe: żywienie i suplementacja

CZĘŚĆ I

Zapotrzebowanie energetyczne a okres treningowy
Periodyzacja treningu i żywienia
Różnice we współpracy pomiędzy amatorem a zawodowym sportowcem

CZĘŚĆ II

Rola białka i aminokwasów w treningu wytrzymałościowym
Węglowodany w sportach wytrzymałościowych
Ładowanie węglowodanów przed zawodami
Węglowodany przed, w trakcie i po wysiłku - jakie, kiedy, ile i w jakiej formie?
Trening jelita
Nawodnienie w sportach wytrzymałościowych

CZĘŚĆ III

Metoda „Trenuj Nisko - Startuj Wysoko (ang. „Train Low - Compete High”)
Dieta wysokotłuszczowa w sportach wytrzymałościowych
Optymalna masa ciała ilość w sportach wytrzymałościowych
Suplementy diety w sportach wytrzymałościowych

CZĘŚĆ IV

Analiza przypadków

Termin szkolenia

Dzień:
16 września 2018
Godzina:
10:00
Czas:
7 godzin (10:00-17:00)

Cennik szkolenia

Studenci

do 26 roku życia

330 zł

Grupa

zorganizowana 5 os.

300 zł

Rabat specjalny

wpisz kod w polu Uwagi  

250 zł

Pozostali

 

350 zł

Wszystkie podane kwoty są cenami brutto. Cena zawiera materiały szkoleniowe oraz poczęstunek.

Formularz zgłoszeniowy

Dane kontaktowe